Nieuwe ouders

Welkom!

Om u alvast een impressie te geven over het reilen en zeilen in groep 1&2 en de activiteiten op onze school, leest en ziet u hier informatie specifiek voor nieuwe ouders.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich geborgen, gerespecteerd en verantwoordelijk voelt. Wij willen een warme en vooral veilige sfeer realiseren.

Onze visie is gericht op de totale ontwikkeling van het kind, zowel op het gebied van kennis en vaardigheden als de persoonlijkheidsontwikkeling.

Persoonlijke aandacht, rekening houden met verschillen, leerlingen eigen onderwijsbehoeften bieden, denken in kansen en mogelijkheden, een digitale leeromgeving, samenwerkend leren en begrip & respect zijn kernwaarden waar wij voor staan.

Leren is een kunst. Die kunst willen we overbrengen.

Bent u na het lezen van dit tabblad nog nieuwsgieriger geworden naar de werkwijze van onze school en allerlei andere schoolactiviteiten?

Neem uiteraard gerust een kijkje verder op deze site.

Wilt u een oriënterend gesprek en een kijkje nemen op onze school, neem dan contact met ons op.

Veel lees- en kijkplezier en wellicht tot ziens!

Met vriendelijk groet,

Peter Helmantel